Skip to main content

Uitdagingen

Begeleider aan het woord

Welke uitdagingen vind ik belangrijk:

Als begeleider staan wij voor een aantal leuke uitdagingen. Zo vind ik het belangrijk dat de client plezier heeft op de dagbesteding.
Als de cliënt plezier heeft zal deze zich beter ontwikkelen en zich sneller veilig voelen. Ik probeer er altijd alles uit te halen wat binnen de mogelijkheden van de cliënt ligt. Lukt het ze bijvoorbeeld niet om een vogelhuisje in elkaar te zetten, dan zorg ik met allemaal handige hulpmiddelen ervoor dat ze dit toch zelfstandig lukt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de cliënt mee gaat met de bus om ritjes te maken naar bijvoorbeeld de stort om de rommel weg te brengen. Dit zorgt er namelijk voor de ze ook veel meer meekrijgen van wat er in de wereld gebeurt (natuurlijk wel zo lang de cliënt dit aankan).

Onze UITDAGINGEN

1

Ervaringsrijkdom

Een omgeving die niet alleen nieuwe ervaringen biedt, maar ook de horizon van onze cliënten verbreedt, hen aanmoedigt om te groeien en te leren in een veilige en ondersteunende setting.
2

Warmte en geborgenheid

Een toevluchtsoord van warmte en zorg, waar iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn, in een omgeving die aanvoelt als een tweede thuis.
3

Ontdekkingsreis naar Talent

Een dagbesteding als een broedplaats voor talent, waar elke cliënt wordt uitgedaagd om zijn unieke vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen.
4

Gemeenschapszin

Een dagbesteding die het belang van gemeenschap benadrukt, waar samenwerking en zorg voor elkaar centraal staan, en waar iedereen bijdraagt aan een positieve en hartelijke sfeer.
5

Persoonlijke waardering

Een plek waar individualiteit gevierd wordt en waar iedere persoonlijkheid de aandacht en het respect krijgt dat het verdient, waardoor een inclusieve gemeenschap ontstaat.